PIZZERIA ETNA

PIZZERIA ETNA Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1373 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Etna. Meer weten? Ontdek meer

6 jul 2022 om 2:07 The most disgusting lava cake I have ever had. Not recommended…
6 jul 2022 om 0:09 Ik had eten besteld, daarna na anderhalf uur nog steeds niks, na 2 uur bericht dat eten onderweg was, maar verassing het was niet onderweg. Heb nooit mijn eten gekregen.
3 jul 2022 om 19:38 Het eten was zo vies!! Pasta was zo smaakloos er zat letterlijk geen enkel smaak aan echt bagger, kapsalon shoarma was nog viezer!! Ik kreeg vieze slappe frietuurpatat van oude frietuurvet daarbij was de shoarma alleen vol met vet ipv vlees.nooit mee
2 jul 2022 om 20:52 Kids vonden het lekker!
2 jul 2022 om 12:12 heel vriendelijk en je hebt snel je eten, wat ook goed warm is
27 jun 2022 om 18:27 Ik heb eerder bij hun besteld. Vind het eten redelijk goed. Anders zou ik niet terug gaan De bezorger kwam door de stromende regen.
27 jun 2022 om 12:40 De persoon die mijn. Kapsalon kwam brengen heeft te hard gereden , me hele kapsalon lag bijna uit het bakje
25 jun 2022 om 14:52 Erg lekkere pizza, veel klote pizzeria’s in de omgeving waar het eten helemaal niks is. Deze is erg goed!
22 jun 2022 om 18:56 Zeer tevreden! Bezorgen was erg vriendelijk en heel snel. Daarnaast smaakte het eten erg goed! De pasta heb ik kregen hoe ik wilde. ETNA ga zo door en blijf goed naar je klanten luisteren dan blijven jullie 5 sterren krijgen. Echt top!
20 jun 2022 om 19:35 Precies op tijd, nette bezorger. Moest een keuze maken wat betreft bezorgtijd, maar we hebben heel vroeg besteld
20 jun 2022 om 18:27 Top zoals altijdd
18 jun 2022 om 22:50 Heel snel bezorgd,, alleen het eten was een beetje droog